Εγγραφή στην Κατασκήνωση: Έγγραφα & Οδηγίες


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2024

Παρακαλούμε μπείτε στην σελίδα αυτή 3 ημέρες πριν την ημερομηνία παραλαβής του παιδιού σας ώστε να δείτε τις αντίστοιχες ανακοινώσεις για το φετινό καλοκαίρι. Για κάθε περίοδο οι ώρες παραλαβής διαφέρουν.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ Α' ΠΕΡΙΟΔΟΥ, ΤΕΤΑΤΡΗ 19/6

ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ: 8.30-14.00

Σε μία προσπάθεια να μειώσουμε τον χρόνο αναμονής σας στις παραλαβές
και να σας εξυπηρετούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αναρτούμε τα έγγραφα που χρειάζεται να έχετε μαζί συμπληρωμένα και υπογεγραμμένα
την ημέρα παραλαβής των παιδιών:

1.  ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ : Για να κατεβάσετε την Αίτηση Εγγραφής πατήστε εδώ.

2.  ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ: Για να κατεβάσετε τους ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ πατήστε εδώ.

3. Εκτυπωμένο το έντυπο ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ που σας έχει σταλεί με e mail (Δεν αφορά όσους έχουν εγκριθεί μέσω e EΦΚΑ)
4.  ΙΑΤΡΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ : Για να κατεβάσετε το Ιατρικό Ιστορικό πατήστε εδώ.

Εκτός απο τα παραπάνω έγγραφα που ισχύουν για ΟΛΟΥΣ, παρακάτω θα δείτε τί χρειάζεται να έχετε μαζί σας ανάλογα με τον φορέα σας:

  •  Έγγραφα για τους δικαιούχους μέσω κατασκηνωτικού προγράμματος ΕΦΚΑ:  Την ημέρα παραλαβής του παιδιού πρέπει να έχετε μαζί σας την ΚΑΡΤΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΗ όπως σας έχει σταλεί από τον ΕΦΚΑ
  • Έγγραφα για τους δικαιούχους του προγράμματος Δ.Υ.Π.Α (ΟΑΕΔ) : Την ημέρα παραλαβής πρέπει να έχετε μαζί σας ΕΚΤΥΠΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΕΠΙΤΑΓΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙΟΥ. Επιπλέον μπείτε πριν την ημέρα παραλαβής στην αρχική σελίδα του site μας στο κουμπί ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΑΡΙΘΜΟΥ ΕΠΙΤΑΓΗΣ ΔΥΠΑ(ΟΑΕΔ) για να καταχωρήσετε και εκεί σωστά τον αριθμό επιταγής. ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Ο αριθμός πρέπει να καταχωρηθεί σωστά γιαυτό παρακαλούμε να τον ελέγξτε πολλές φορές πριν τον καταχωρήσετε.
  • Έγγραφα για τους δικαιούχους μέσω κατασκηνωτικού προγράμματος ΟΠΕΚΑ: Το δελτίο του ΟΠΕΚΑ όπως εμφανίζεται στον λογαριασμό σας στo opeka.gr
  • Για όλους τους υπόλοιπους φορείς : Ότι έγγραφο σας έχει δοθεί από τον ασφαλιστικό σας φορέα και πρέπει να παραδοθεί στην κατασκήνωση της ημέρα της παραλαβής (πχ Κάρτα Κατασκηνωτή, έγγραφα Υπεύθυνων Δηλώσεων Προσέλευσης και Αποχώρησης).


Επικοινωνία


Παιδική κατασκήνωση GREEN CAMP
Λεχαινά Ηλείας 27053

Για πληροφορίες  
μπορείτε να μας καλείτε :

-- Από Δευτέρα έως και Παρασκευή 8.30 - 14.00 στα τηλέφωνα 26230 91218, 26230 91268 

Σε μία προσπάθεια να μειώσουμε τον μεγάλο όγκο τηλεγωνημάτων παρακαλούμε να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις μας στα social media της κατασκήνωσης και στο site μας.
Επικοινωνία

Για να δείτε τις ώρες τηλεφωνικής επικοινωνίας με τα παιδιά πατήστε εδώ.

e mail επικοινωνίας: [email protected]