Τα
στελέχη
μας


Οι Προπονητές και οι υπεύθυνοι της κατασκήνωσης Green Camp, κάνουν μια σημαντική διαφορά στην αθλητική εμπειρία του παιδιού σας. Επιλεγμένοι για την ισχυρή προσωπικότητα τους,τον χαρακτήρα τους, την υπευθυνότητα τους και την ικανότητα να μεταδίδουν αποτελεσματικά αθλητικές δεξιότητες στην νεολαία, το προσωπικό μας θα κάνει την επιπλέον προσπάθεια κάθε φορά για να εξασφαλίσει ότι τα παιδιά σας θα έχουν την καλύτερη αθλητική εμπειρία, τονίζοντας την ομαδική εργασία, και μάθαίνοντας τις δεξιότητες της ζωής μέσα από τον αθλητισμό. Το προσωπικό μας είναι υποχρεωμένο να ολοκληρώσει την εκτεταμένη διαδικασία πιστοποίησης μας που περιλαμβάνει   

  • Συνέντευξη tryout & διαλογή
  • Απόδειξη ισχυρών αθλητικών ικανοτήτων
  • Απόδειξη ότι είναι ένα μεγάλο παράδειγμα προς μίμηση για τα παιδιά

Ο Αρχηγός
Ο αρχηγός της κατασκήνωσης Green Camp, είναι υπεύθυνος για την συνολική διοργάνωση των πρωταθλημάτων, είναι έμπειρος γυμναστής και προπονητής, με σημαντικά επικοινωνιακά προσόντα, μεγάλη εμπειρία αθλητικής διοίκησης και αγάπη για την εργασία με τα παιδιά. Οι πρωταρχικές του ευθύνες είναι να βρίσκεται συνεχώς στις αθλητικές δραστηριότητες επιβλέπωντας το κάθε πρόγραμμα.

Υπεύθυνοι Πρωταθλημάτων
Είναι άτομα, ηλικίας 22 ετών και άνω,πτυχιούχοι, με εμπειρία στον αθλητισμό και την εργασία με παιδιά. Είναι το πιο ουσιαστικό μέρος του προγράμματος της Green Camp. Επιτηρούν το άθλημα για το οποίο είναι υπεύθυνοι και εργάζονται ατομικά με τους συμμετέχοντες για να τους διδάξουν, να τους ενθαρρύνουν και να τους ετομάσουν για να αγωνιστούν.


Επικοινωνία


Παιδική κατασκήνωση GREEN CAMP
Λεχαινά Ηλείας 27053

Για πληροφορίες  
μπορείτε να μας καλείτε :

-- Από Δευτέρα έως και Παρασκευή 8.30 - 14.00 στα τηλέφωνα 26230 91218, 26230 91268 

Σε μία προσπάθεια να μειώσουμε τον μεγάλο όγκο τηλεγωνημάτων παρακαλούμε να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις μας στα social media της κατασκήνωσης και στο site μας.
Επικοινωνία

Για να δείτε τις ώρες τηλεφωνικής επικοινωνίας με τα παιδιά πατήστε εδώ.

e mail επικοινωνίας: [email protected]