Στοιχεία
νεοπροσλαμ-
βανομένου

Τα στελέχη που έχουν ενημερωθεί τηλεφωνικά για τη συμμετοχή τους ωφείλουν να προσκομίσουν τα παρακάτω:

1. ΑΙΤΗΣΗ ΝΕΟΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ

Η αίτηση Νεοπροσλαμβανομένου συμπληρώνεται μόνο από στελέχη που έχουν ενημερωθεί τηλεφωνικώς από τον Υπεύθυνο στελεχών για την συμμετοχή τους στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα 2023.

• Συμπληρώστε την αίτηση εδώ.
• Αφού συμπληρωθούν όλα τα πεδία να σταλεί στο [email protected] με θέμα/subject το ονοματεπώνυμο του ενδιαφερόμενου.E mails με θέμα/subject διαφορετικό του όνοματος δεν θα γίνονται δεκτά και ο ενδιαφερόμενος θα αποκλείεται της διαδικασίας.

Την ημέρα άφιξης στην κατασκήνωση πρέπει να έχετε τα παρακάτω έγγραφα:

1) Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου (Μπορείτε να το εκδώσετε με κωδικούς Taxis net εδώ ).


2) Υπεύθυνη Δήλωση μέσω gov (πατήστε εδώ ) ή χειρόγραφη με επικύρωση από ΚΕΠ με το παρακάτω κείμενο:

κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης δεν εκκρεμεί εις βάρος μου ποινική δίωξη και ότι δεν βρίσκεται σε ισχύ οριστική ή τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση για εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας, οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, εγκλήματα σχετικά με την οικογένεια των άρθρων 360 και 360Α του Ποινικού Κώδικα, εγκλήματα ενδοοικογενειακής βίας, εμπορίας ανθρώπων, εμπορίας ναρκωτικών , η οποία δεν έχει καταστεί αμετάκλητη.

3) Πιστοποιητικό Υγείας

Το Πιστοποιητικό να συμπληρωθεί από Παθολόγο ή Γενικό ιατρό τον οποίο πρέπει να επισκεφθείτε έχοντας μαζί σας μία ακτινογραφία θώρακος.

Το έγγραφο αυτό ισχύει για 2 χρόνια για εργασία σε κατασκηνώσεις.

4) Φωτοτυπία ταυτότητας

ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ

• Συμπληρώστε την αίτηση εδώ.
• Αφού συμπληρωθούν όλα τα πεδία να σταλεί στο [email protected] με θέμα/subject το ονοματεπώνυμο του ενδιαφερόμενου.E mails με θέμα/subject διαφορετικό του όνοματος δεν θα γίνονται δεκτά και ο ενδιαφερόμενος θα αποκλείεται της διαδικασίας.


ΕΚΔΟΣΗ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟΥ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ( ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ 18ο ΕΤΟΣ)

Για να εκδώσετε Βιβλιάριο Ανηλίκου πρέπει να συγκεντρώσετε τα παρακάτω δικαιολογητικά και να ακολουθήσετε τις οδηγίες  :

1.Ατίγραφο Ταυτότητας

2. Φωτογραφίες Ταυτότητας

3.Υπεύθυνη Δήλωση ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΓΟΝΕΩΝ θεωρημένη από Κ.Ε.Π ή μέσω Gov.gr με κείμενο :  ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ/ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ……………(ονομ/μο)………….ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ   ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΙΚΟΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΕ - GREEN CAMP , ΑΦΜ 095667836 ,  ME THN IΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑΡΧΗ.

Σημείωση: Σε περίπτωση που οι γονείς είναι διαζευγμένοι η Υπεύθυνη Δήλωση γίνεται από αυτόν που ασκεί την επιμέλεια του ανήλικου και πρέπει να προσκομίζεται μαζί με δικαστικό έγγραφο που να την αποδεικνύει. 

4. Υπεύθυνη Δήλωση Εργοδότη (θα σας σταλεί ατομικά σε e mail)

5. ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΑΘΕΩΡΗΤΟ ,ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΕ( ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ) ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΑΣ. ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΟΜΗ ΥΓΕΙΑΣ . ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΣΕΛΙΔΑ ΘΑ ΣΑΣ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ.

  1. Αίτηση για την κατάθεση του βιβλιαρίου ( κατεβάστε την αίτηση ΕΔΩ )

'Ολα τα παραπάνω πρέπει να κατατεθούν στο ΣΕΠΕ του Πύργου.

Σε περίπτωση δυσκολίας μετάβασης από τον τόπο διαμονής σας στο Πύργο μπορείτε να μας στείλετε τον φάκελο με τα παραπάνω δικαιολογητικά συστημένο στην διεύθυνση: 

ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ GREEN CAMP

ΛΕΧΑΙΝΑ ΗΛΕΙΑΣ 27053

και θα κατατεθούν από εμάς.

Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΓΙΑΤΙ Η ΜΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΕ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟΥ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ.


Επικοινωνία


Παιδική κατασκήνωση GREEN CAMP
Λεχαινά Ηλείας 27053

Για πληροφορίες  
μπορείτε να μας καλείτε :

-- Από Δευτέρα έως και Παρασκευή 8.30 - 14.00 στα τηλέφωνα 26230 91218, 26230 91268 

Σε μία προσπάθεια να μειώσουμε τον μεγάλο όγκο τηλεγωνημάτων παρακαλούμε να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις μας στα social media της κατασκήνωσης και στο site μας.
Επικοινωνία

Για να δείτε τις ώρες τηλεφωνικής επικοινωνίας με τα παιδιά πατήστε εδώ.

e mail επικοινωνίας: [email protected]