Κανόνες λειτουργίας της κατασκήνωσης


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΚΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ GREEN CAMP
 • Κάθε κατασκηνωτική περίοδος διαρκεί 15 ημέρες. Την πρώτη ημέρα η προσέλευση των κατασκηνωτών γίνεται με αλφαβητική σειρά σύμφωνα με ανακοίνωση της γραμματείας ,με σκοπό την αποφυγή συνωστισμού. Η αποχώρηση γίνεται την 15η ημέρα έως τις 12 το μεσημέρι. Και στις δύο περιπτώσεις όπως και σε περίπτωση εξόδου του παιδιού από την κατασκήνωση, ο γονέας πρέπει να επιδεικνύει την αστυνομική του ταυτότητα ή άλλο έγγραφο ταυτοπροσωπίας.
 • Στη διάρκεια της κατασκηνωτικής περιόδου πραγματοποιείται ένα επισκεπτήριο
  απογευματινό τις ώρες 17.30-20.00 και τις ημέρες που θα ανακοινώσει η γραμματεία για το 2024. Το επισκεπτήριο σε άλλες ημέρες και ώρες από τις καθορισμένες δυσχεραίνει τη λειτουργία της κατασκήνωσης .
  Απαγορεύεται η είσοδος των επισκεπτών στους κοιτώνες των παιδιών. Επίσης στα επισκεπτήρια επιτρέπεται να φέρνετε στα παιδιά σας μόνο τυποποιημένα τρόφιμα.
 • Οι γονείς οφείλουν την ημέρα της παραλαβής να παραδώσουν στον κοινοτάρχη του παιδιού τους το ιατρικό ιστορικό του παιδιού πλήρως και σωστά συμπληρωμένο. Το έντυπο το βρίσκεται στο www.greencamp.gr Σε περίπτωση που το παιδί αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας , σωματικό ή ψυχικό ή λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή πρέπει ο γονέας να ενημερώσει απευθείας τον γιατρό της κατασκήνωσης και να παραδώσει τα φάρμακα του παιδιού.
 • Οι κατασκηνωτές μας είναι ασφαλισμένοι στην ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ με ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 • Για κάθε ιατρικό συμβάν του παιδιού σας ενημερώνεστε από το ιατρείο της κατασκήνωσης. Αν το ιατρείο υποδείξει την αποχώρηση του παιδιού από τον χώρο της κατασκήνωσης, οι γονείς θα πρέπει να συμμορφωθούν με αυτή την απόφαση και να παραλάβουν το παιδί τους άμεσα.
 • Στην ιστοσελίδα μας www.greencamp.gr μπορείτε να ενημερωθείτε για το ημερήσιο πρόγραμμα της κατασκήνωσης καθώς και για τις αθλητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Παρακαλούμε ενημερώστε μας γραπτώς αν σε κάποια δραστηριότητα το παιδί σας δεν πρέπει ή δεν επιθυμείτε να λάβει μέρος .
 • Η επικοινωνία με τα παιδιά πραγματοποιείται καθημερινά από 11.15 έως 13.00 και
  από 17.30 έως 20.00 Μπορείτε να τα καλείτε στα τηλέφωνα της γραμματείας
  26230 91268 , 26230 91418 και 26230 91436. Επίσης στα whats up 6973548270 και
  6973548271. Τέλος, υπάρχουν δύο καρτοτηλέφωνα από όπου οι κατασκηνωτές μπορούν να σας καλέσουν με τηλεκάρτα που πρέπει να τους προμηθεύσετε.
  Η χρήση κινητών στην κατασκήνωση δεν απαγορεύεται. Συστήνεται όμως να μην φέρνουν κινητά τα πολύ μικρά παιδιά. Επειδή είναι ευρέως γνωστοί οι κίνδυνοι από την αλόγιστη χρήση των ηλεκτρονικών συσκευών, είναι υποχρεωτική η απενεργοποίηση τους το βράδυ όταν τα παιδιά μπαίνουν στον κοιτώνα τους να κοιμηθούν .
 • Η κατασκήνωση δεν φέρει καμία ευθύνη για την απώλεια ή καταστροφή κινητών , ηλεκτρονικών συσκευών ή γενικά πραγμάτων των κατασκηνωτών. Συστήνεται στους γονείς να μην δίνουν στα παιδιά τους ακριβά κινητά, ρούχα ή άλλα αντικείμενα. Ετοιμάστε τη βαλίτσα μαζί με το παιδί και αποτρέψτε το να πάρει μαζί του πράγματα που κρίνονται ακατάλληλα για την κατασκήνωση .
 • Η κατασκήνωση διατηρεί το δικαίωμα να απομακρύνει κατασκηνωτή που η συμπεριφορά του αποκλίνει από τους κανόνες λειτουργίας της κατασκήνωσης , προσβάλει τους υπόλοιπους κατασκηνωτές ή τα στελέχη και το υπόλοιπο προσωπικό της κατασκήνωσης ή θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια των άλλων κατασκηνωτών.
 • Φωτογραφίες ή βίντεο από τις δραστηριότητες της κατασκήνωσης μπορούν να προβληθούν στην ιστοσελίδα , στο φυλλάδιο και στα social media της κατασκήνωσης εφόσον οι γονείς δεν το έχουν αρνηθεί με γραπτή τους εντολή που θα έχει παραδοθεί την ημέρα της παραλαβής στον κοινοτάρχη του παιδιού.
 • Τα ξεχασμένα ρούχα και αντικείμενα των παιδιών μαζεύονται την ημέρα αποχώρησης των παιδιών ανά κοινότητα και φυλάσσονται έως το τέλος του καλοκαιριού. Αν αναζητάτε ξεχασμένα πράγματα του παιδιού σας στείλτε email με λεπτομερή περιγραφή τους , η φωτογραφία βοηθάει, στο [email protected] Στα μικρά παιδιά καλό είναι να γράφετε το όνομα τους στις ετικέτες των ρούχων ή να τα μαρκάρετε.
 • Η κατασκήνωση διαθέτει στελέχη έμπειρα και αξιόλογα που έχουν εκπαιδευτεί ώστε να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια και την ψυχαγωγία των κατασκηνωτών. Εμπιστευτείτε τους και συνεργαστείτε μαζί τους ώστε η κατασκήνωση να γίνει για τα παιδιά σας μία αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία .